“Θα είμαι πάντα η Μαριλένα σας!” Ενθουσίασε η Σούκουλη στο δημοτικό θέατρο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για την απώλεια της βουλευτικής έδρας εν τω μέσω της θητείας… “Δεν εγκατέλειψα! Γιατί επιτρέπεται να πέσεις αλλα όχι να μην σηκωθείς! Κι αυτό το παράδειγμα ήθελα να δώσω στους νέους μας!”
  • Ζεστή και αληθινή! Συγκινημένη! Αυθόεμηρη! Με λόγια απο καρδιάς και όχι γραμμένα σ ένα χαρτί!Με φωνή τρεμάμενη και ψυχή γεμάτη απο την αγάπη που απλόχερα δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας, απόδειξη μιας στήριξης που δεν έχει τέλος!

Δεν έχω λόγια να πώ ευχαριστώ! Δεν πίστευα ποτε όταν ξεκινούσα οτι θα δεχτώ τέτοια αγάπη! Όμως στην πολιτική, όπως και στην ζωή, παίρνεις ό,τι δίνεις! Εσείς είστε η δύναμή μου! Εσείς οι εντολείς μου και καμία φωνή για εμένα δεν είναι ισχυρότερη απο την δική σας! Θα είμαι πάντα η Μαριλένα σας” δεσμεύτηκε στους ανθρώπους που όχι μόνο κατέκλυσαν το δημοτικό θέατρο αλλά δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν.

Η Μαριλένα Σούκουλη δεν μίλησε στο δημοτικό θέατρο! Στην κεντρική πολιτική της ομιλία μίλησαν οι πολίτες για εκείνη!

Η απάντηση στο ερώτημα “γιατί την Μαριλένα” έστειλε το μήνυμα ηχηρά σε κάθε γωνιά του νομού. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, με την βοήθεια της τεχνολογίας, μίλησαν για εκείνη.

Για την αγωνίστρια Μαριλένα, για την παρούσα Μαριλένα, για την γυναίκα Μαριλένα! Για τον άνθρωπο που είναι πάντα εκεί, αθόρυβα.

Μου αρκεί να είμαι χρήσιμη” είπε αφοπλιστικά απορρίπτοντας όλες εκείνες τις πρακτικές προβολής και τα”κατοπιν ενεργειών μου

Δεν έπαψα να διατηρώ το γραφείο μου στην Κόρινθο για να είμαι εδώ, μαζί σας. Για να είμαι κοντά στα προβλήματα καιωτις ανάγκες σας. Και δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει ότι δεν προσπάθησα ακόμα κι αν δεν τα κατάφερα πάντα!”

Μίλησε για τους ανθρώπους που δεν βρέθηκαν στην αίθουσα, ανθρώπους δικούς της που δεν είναι πια στη ζωή και αφιέρωσε τη βραδιά σ εκείνους!

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για την απώλεια της βουλευτικής έδρας εν τω μέσω της θητείας… “Δεν εγκατέλειψα! Γιατί επιτρέπεται να πέσεις αλλα όχι να μην σηκωθείς! Κι αυτό το παράδειγμα ήθελα να δώσω στους νέους μας!”

Η Μαριλένα Σούκουλη μίλησε για την Διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις δεσμεύσεις που έγιναν πράξη παρ ότι η χώρα ήρθε αντιμέτωπη με πρωτοφανή γεγονότα εσωτερικά, όπως η πανδημία αλλά και εξωτερικά όπως η ενεργειακή κρίση λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και όχι τον λαϊκισμό που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση” διεμήνυσε ζητώντας την προσεχή Κυριακή, ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία!

Η υποψήφια Βουλευτής μίλησε για τις πρωτοφανείς σε ύψος επενδύσεις που έγιναν στην Κορινθία τα 4 αυτά χρόνια για 1η φορά. Για τις εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις στους δήμους για μικρά και μεγάλα έργα, απευθύνθηκε δε για την πιστοποίηση των λεγομένων της στους δύο δημάρχους που παρίσταντο, τους Δημάρχους Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο.


Παραδέχτηκε πως έγιναν και λάθη, πως υπήρξαν παραλείψεις, πως το εισόδημα των πολιτών πλήττεται από την ακρίβεια.

Ο στόχος μας είναι ο κατώτατος μισθός να πάει στα 900 ευρώ και ο μέσος στα 1500” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κυρίως όμως μίλησε για ήθος η Μαριλένα! Για λογοδοσία στο λαό!

“Είμαι απέναντι σε οσους θεωρούν πως ο λόγος τους είναι πιο ισχυρός απο τον λόγο των πολιτών!
Προέρχομαι απο εσάς και λογοδοτώ μόνο σ εσάς! Πάμε να στείλουμε μήνυμα ήθους! Πάμε να δώσουμε απαντήσεις στο παρελθόν! Πάμε να δώσουμε στην Κορινθία που λατρεύουμε, την θέση που της αξίζει” κατέληξε για να “πνιγεί” δευτερόλεπτα αργότερα σε δεκάδες αγκαλιές!

 

Η Μαριλένα δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας “ηχηρά παρούσα”!

Με μια συγκέντρωση που μόνο πολιτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί! Μια συγκέντρωση καρδιάς! Ειλικρίνειας και αλήθειας! Σταθερότητας και αξιοπιστίας γιατί τελικά, αυτή είναι η λέξη κλειδί στην πολιτική!
Και η πολιτική διαδρομή της Μαριλένας αποδεικνύει και την αξιοπιστία της και την συνέπεια της!

Μακριά απο τύπους και κανόνες η κεντρική πολιτική εκδήλωση της Μαριλένας Σούκουλη μας θύμισε πως η πολιτική δεν είναι πάντα στείρα, με κούφιες υποσχέσεις και ψεύτικα χτυπήματα στην πλάτη.
Μας θύμισε πως οι πολιτικοί , πολιτικοί σαν την Μαριλένα, είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και σαν τέτοιο μπορούν και πάλλονται δυνατά δίνοντας μηνύματα ισχυρής και υπολογίσιμης παρουσίας, μηνύματα νίκης!

Διεκδικούμε την κορυφή και θα την κατακτήσουμε! Θα είμαι πάντα η Μαριλένα σας! είπε κλείνοντας την ομιλία της έχοντας κατορθώσει, ότι λίγοι πολιτικοί, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ο κόσμος να την φωνάζει με το μικρό της όνομα!

 

Χαρά Βαραβέρη