Ναπολέων: Δεν δήλωσα υποψήφιος!
Χρειάστηκε να επανέλθει και να διευκρινίσει ο πρώην Πρόεδρος του Άσσου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, μετά τα όσα αναφέρθηκαν και σχολιάστηκαν για την χθεσινή κοινή παρουσία του με τον δήμαρχο Κορινθίων και τις εκατέρωθεν ευχαριστίες.

«Δεν δήλωσα υποψήφιος» αναφέρει ο κ.Γιανακουλόπουλος και διευκρινίζει κάτι που άλλα στελέχη, εν ενεργεία, δεν έχουν κατορθώσει να κάνουν πράξη! «είμαι εκλεγμένος με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΊΑ ΕΥΘΎΝΗΣ ” του Αλέξανδρου Πνευματικού και αυτό με τιμά ιδιαίτερα» αναφέρει διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση, ιδιαίτερα εκείνες που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την κοινή παρουσία και να δημιουργήσουν κλίμα περι βέβαιης υποψηφιότητας με το νυν δήμαρχο, όταν θα αποφασίσω να είμαι υποψήφιος κάπου θα το μάθετε από εμένα προσωπικά»
Γράφει αναλυτικά ο πρώην Πρόεδρος του Ασσου:
Για να ξεκαθαρίσω προσωπικά την θέση μου σας λέω τα εξής:

Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, δεν υπάρχει πουθενά στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος με εμένα προσωπικά και τον κ. Λίτσα ότι εγώ προσωπικά θα είμαι υποψήφιος με τον κ. Νανόπουλο και για το λόγο του αληθές υπάρχει και η συνέντευξη τύπου που έχουν καταγραφεί οι τοποθετήσεις όλον οπότε αρραβώνας δεν υπάρχει.


Για να το ξεκαθαρίσουμε η εκτίμηση του κ. Δημάρχου προς το πρόσωπο μου και το έργο μου επί θητείας μου ναι υπάρχει, αναγνωρίστηκε με τιμά ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας αναφέρω ότι όταν θα αποφασίσω να είμαι υποψήφιος κάπου θα το μάθετε από εμένα προσωπικά, προς το παρόν είμαι εκλεγμένος με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΊΑ ΕΥΘΎΝΗΣ ” του Αλέξανδρου Πνευματικού και αυτό με τιμά ιδιαίτερα.

Εύγε λοιπόν στον Πρόεδρο κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλο, που παρόλο που εκπροσωπεί μια Κοινότητα, δίνει μαθήματα αυτοδιοίκησης σε άλλους, έμπειρους αιρετούς που πολύ πριν διαφοροποιήσουν επίσημα την θέση τους εργάστηκαν ενάντια στην παράταξη με την οποίαν εκλέχθηκαν.