Σοφικό: Πήτερ Σπύρου vs Γρηγόρη Ρωτίδη (ΦΩΤΟ)
«Ελπίζω να σε μαυρίσουν»

Αφορμή της… προσδοκίας που εξέφρασε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μάριου Ασημακόπουλου στο δήμο Κορινθίων και νυν υποψήφιος με την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ του Δημήτρη Πρωτοπαπά, το έργο που εκτελείται στο Σοφικό και συγκεκριμένα την διαμόρφωση της οδοποιίας στην περιοχή Ξέστι.

 

Ο Παναγιώτης Σπύρου χαρακτήρισε με δημόσιο σχόλιο του τον Γρηγόρη Ρωτίδη, επικίνδυνο και εξέφρασε την ελπίδα του οι κάτοικοι του Σοφικού να τον μαυρίσουν στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Γρηγόρης Ρωτίδης αν και δεν λογίζεται πλέον ως Πρόεδρος του χωριού, είναι σε εκκρεμότητα η διαδικασία εκλογής την οποίαν ως πλειοψηφών να θυμίσουμε δεν συγκαλεί (!), προχώρησε σε ενημερωτική ανάρτηση αναφορικά με τις παρεμβάσεις που γίνονται και καθιστούν τον δρόμο στο Ξέστι προσβάσιμο. Δηλώνει δε, παρών στα θέματα του χωριού του, εννοώντας προφανώς την διαδικασία αλλαγής προέδρου που εκρεμμεί.

Σε αυτήν ο Παναγιώτης Σπύρου παρενέβη χαρακτηρίζοντας τον ως «επικίνδυνο», επιτιθέμενος για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών και κατηγορώντας τον για εγκλήματα κατά του χωριού!

«Στρώνεις κόκκινο χαλί στους ολιγάρχες για να στήσουν την μπιζνα τους(ανεμογεννήτριες στην Αυγώνα)και μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πόσες οικογένειες έχουν κτήματα στο Ξεστι και στην Αυγώνα; Εσύ δεν έλεγες ότι θα πάρεις τα όπλα αν έρθουν στο Σοφικό να βάλουν Α/Γ ;; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και όχι να καμαρώνεις για τα εγκλήματα που γίνονται στο χωριό που εκπροσωπείς!» έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο Γρηγόρης Ρωτίδης σε ηπιότερους τόνους έγραψε:
Ευτυχώς συγγενή που εξήγησες για ποιο λόγο είμαι επικίνδυνος για το χωριό μου γιατί πραγματικά σάστισα όπως και ολοι όσοι το διάβασαν….νά σαι καλά σου εύχομαι τα καλύτερα.. υγεία πάνω απ όλα σε σένα και στους δικούς σου.
Στην ανταπάντηση του ο Παναγιώτης Σπύρου κάλεσε τον Γρηγόρη Ρωτίδη σε ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση για το θέμα, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.
«έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις συγγενή για το τι εξυπηρετεί ο δρόμος που φτιάχνεις αλλά εσυ κάνεις αυτό που εξυπηρετεί το συμφέρων των λίγων και όχι των πολλών. Οταν εμείς φέρναμε ξένο κόσμο στην Σολυγεία για να αναδείξουμε τον τόπο και τον εναλλακτικό τουρισμό,εσυ έτρεχες στα μνημόσυνα. Αφου δεν θέλεις να καταλάβεις σε καλώ να κάνουμε ανοιχτή συζήτηση στην πλατεία του χωριού ή όπου αλλού θες και να δούμε ποιο είναι το σωστό και πιο είναι το λάθος.»