Παταγώδης αποτυχία της ΔΕΕΠ ΝΔ στην Κόρινθο!
Ηρθε ο Υφυπουργός στην Κόρινθο και τον είδαν μόνοι τους...

H ευθύνη βαραίνει τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Κορινθίας, κ. Σουφρίλα, ο οποίος δεν επικοινώνησε ως όφειλε την επίσκεψη του κ. Αυγενάκη σήμερα στην Κόρινθο. Ο Υφυπουργός  περπάτησε  στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Δυστυχώς ούτε τα ΜΜΕ προσκλήθηκαν αφού η ΔΕΕΠ ΝΔ αποφάσισε να αναγγείλει την επίσκεψη του Υπουργού στο facebook (!!!!!) και όχι να αποστείλλει πρόσκληση σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ 'ωστε να καταστεί γνωστό, να παραστούν και με τις κοινοποιήσεις τους να μάθει ο κόσμος για τη συγκεκριμένη επίσκεψη, άρα και οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Λες και τα ΜΜΕ ή ο κόσμος παρακολουθεί ολημερίς το fb της ΔΕΕΠ και τις ανακοινώσεις της.

Το προφίλ της ΔΕΕΠ ΝΔ δεν είναι ένα ιδιωτικό προφίλ, αλλά ενός οργάνου. Οι δε ανακοινώσεις ενός οργάνου είθισται να διανέμονται με μέηλ στα ΜΜΕ. Η ΔΕΕΠ είναι το επίσημο κομματικό όργανο της ΝΔ στο νομό και οφείλει να ενημερώνει επίσημα για τις δράσεις της. Να αποστέλλει με email ανακοινώσεις τύπου και προσκλήσεις. Δεν είναι το προσωπικό προφίλ κανενός!

Η μήπως επιλεκτικά καλεί ο κύριος Πρόεδρος ;; Μήπως επιλέγει φίλους και γνωστούς; Μήπως γίνεται διαχωρισμός και στα ΜΜΕ;; Mήπως νομίζει ο κύριος Πρόεδρος ότι μπορεί να χρησιμοποιεί τους δημοσιογράφους ή τους ψηφοφόρους κατά το δοκούν; 

  Ευτυχώς που κάποιοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι είδαν «τυχαία» την ανάρτηση της ΔΕΕΠ στο Fb και πήγαν, διαφορετικά η επίσκεψη του Υφυπουργού θα χαρακτηριζόταν εντελώς βατερλώ! Ο λόγος απλός! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Είναι όμως υποχρεωμένα τα ΜΜΕ να παρακολουθούν τα social media της ΔΕΕΠ ώστε να ενημερώνονται; Όταν ακόμα και τα μικρότερα κόμματα αποστέλλουν επισήμως Ενημερώσεις Τύπου είναι αστείο το κυβερνών κόμμα να επιλέγει απλά ένα... post και μάλιστα για την επίσκεψη ενός Υπουργού! 

Πόσο απαξιωτική η στάση έναντι του αξιώματος του κ.Αυγενάκη! Μήπως αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παρέστησαν οι βουλευτές, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά; Μήπως δεν το γνώριζαν; Διότι, όντας όλοι σε περιοδείες και με καθορισμένο πρόγραμμα, δεν πρόλαβαν να "δουν" το post της ΔΕΕΠ; Ακόμα και αν οι βουλευτές είδαν τον κ. Αυγενάκη αργότερα στα γραφεία της ΔΕΕΠ, δεν το έμαθε κανείς!

Ψάχνοντας λοιπόν στο αγαπημένο μέσο της ΔΕΕΠ, το facebook, ανακαλύψαμε ότι η επίσκεψη του κ. Αυγενάκη, κάπου, κάπως διέρρευσε προχτές!! Ο συγκεκριμένος κύριος που διέρρευσε την πληροφορία όλως τυχαίως ήταν και εκείνος σήμερα εκεί! Ποιος έδωσε την πληροφορία θα θέλαμε πολύ να γνωρίζουμε!

Σε άδειους δρόμους περπάτησε λοιπόν ο Υφυπουργός και η ευθύνη της ΔΕΕΠ ΝΔ είναι τεράστια. Αποτέλεσμα των ενεργειών της και της μη ενημέρωσης.

Ηρθε ο Υπουργός στην Κόρινθο, σε προεκλογική περίοδο και τον είδαν μόνοι τους! Κάποια στελέχη της ΝΔ. Πάλι καλά που ειδοποιήθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων!

Βρίσκομαι στην Κόρινθο σε μια κρίσιμη περίοδο! 15 μέρες πριν τις εκλογές!, δήλωσε ο κ. Αυγενάκης. Το κατάλαβαν αυτό στη ΔΕΕΠ; 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος επιλεκτικά καλεί δημοσιογράφους, θα του θυμίσω την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κόρινθο και στο σουπερ μάρκετ Σκλαβενίτη. Θα του υπενθυμίσω εκδηλώσεις που δε στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία γιατί δεν τις επικοινώνησε σωστά. 

Η ΔΕΕΠ δεν ανήκει σε κανένα Πρόεδρο, σε κανένα Γραμματέα και σε κανένα Κορίνθιο βουλευτή.Ανήκει στο κόμμα της ΝΔ και στους πολίτες της Κορινθίας και ο νοών νοείτω! 

Τρίβουν τα χέρια τους στο ΣΥΡΙΖΑ που είδαν 15 μέρες πριν τις εκλογές τον Υφυπουργό και δεν υπήρχε ψυχή! Και καλά κάνουν! Γιατί δεν έφταιξε ο κακός καιρός! Στο Επιμελητήριο το Μέρα25 είχε περισσότερο κόσμο κατά την επίσκεψη του κ. Βαρουφάκη!

Εκείνοι βλέπετε, είχαν ενημερώσει και  επισήμως τα ΜΜΕ  και ευρέως τον κόσμο!

 

Χαρά Βαραβέρη