Κόρινθος: Οι αποψιλώσεις, οι πρόεδροι και οι…αντιδήμαρχοι! Αντρέας Πούλος: Ελάτε να καθαρίσετε!
Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο πρόεδρος του Λεχαίου Αντρέας Πούλος γνωστοποιεί τη τηλεφωνική επικοινωνία του με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Κορινθίων για το θέμα του καθαρισμού του ναού των Κωνσταντίνου και Ελένης, εν όψει του εορτασμού στις 21 Μαίου.

Ο πρόεδρος σημειώνει πως ζήτησε τον καθαρισμό διότι οι πάγιες προκαταβολές που λαμβάνουν οι πρόεδροι δεν έχουν ακόμα δοθεί.  

«Την Δευτέρα το πρωί και έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο πρασίνου Papaioannou Vangelis επισκέφτηκα τον δήμαρχο Vasileios Nanopoulos όπου εν όψη εορτασμού των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης πολιούχων της κοινότητας μας του ζήτησα οπως ο δήμος προβεί στον καθαρισμό τόσο του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού όσο και της διαδρομής περιφοράς της εικόνος του ναού. Η ανωτέρω ενέργεια κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω ελλείψεως χρηματικών πόρων της κοινότητας καθόσον οι πάγιες προκαταβολές για το έτος 2023 δεν έχουν δοθεί και ως εκ τούτου η κοινότητα δεν δύναται να εκτελέσει εργασίες . Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε οτι θα φροντίσει για τον καθαρισμό.»

Μιχάλης Παρασκευάς: Κάντο όπως ο Γιαννακουλόπουλος

Σε αυτήν την ανάρτηση απαντά ο αντιπρόεδρος του ΚΚΠ Μιχάλης Παρασκευάς ο οποίος υποδεικνύει ως παράδειγμα Προέδρου τον γείτονα Πρόεδρο (πρώην πια) του Άσσου Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο ο οποίος και με προσωπική εμπλοκή του προχωρούσε σε καθαρισμούς στο χωριό του.  

«Επειδή βλέπω κάτι συζητήσεις περί χορτοκοπτικων ,εργατών και παγίων προκαταβολών.Εγώ να σας κοινοποιήσω φώτο και βίντεο με τον Πρόεδρο του Άσσου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος ,ο οποίος με το φισερο ανά χείρας και έναν εργάτη να χειρίζεται το χορτοκοπτικό καθάριζε όλον τον Άσσο πριν την μεγάλη εβδομάδα.Όποιος θέλει μπορεί,οποίος δεν θέλει ψάχνει να βρει υπευθύνους για την δικιά του απραξία επίλυσης,καθημερινών προβλημάτων.

Υγ. Μας όρισε ο λαός ως υπηρέτες του και οφείλουμε να το αποδεικνύουμε με πράξεις.

 

 

Γιάννης Καννέλος : Συνεχίζουμε δυναμικά!

 

Την ίδια ώρα από το Χιλιομόδι ο Γιάννης Καννέλος, παρ' ότι στις τελευταίες διαδικασίες απώλεσε την προεδρεία της Κοινότητας αναρτά τις εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού ευχαριστώντας τον Αντιδήμαρχο Μπίτζιο!  

«Σήμερα έγινε καθαρισμός σε χορταρια στο χωριό μας. Στα σημεια: Νικηταρά, Θέατρο, Πλατεία και σε άλλα σημεία! Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Δημητρη Μπιτζιο. Συνεχίζουμε Δυναμικά!!»

Τελικά, η πάγια προκαταβολή δόθηκε ή δεν δόθηκε; Κι αν δόθηκε εξαιρέθηκε το Λέχαιο;  

 

Χ@ρα