Ταγαράς και Νανόπουλος έβαλαν τις βάσεις για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο
Mέρα χαράς ήταν η χθεσινή για τους αστυνομικούς υπαλλήλους του νομού Κορινθίας καθώς μέσα σε 3 χρόνια θα έχει κατασκευαστεί ένα νέο σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο.

Όλα ξεκίνησαν από μία ιδέα που είχε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και προώθησε στον τότε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη για την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου σε οικόπεδο που θα παραχωρούσε ο δήμος. Το χρόνιο αίτημα των αστυνομικών υπαλλήλων και της διεύθυνσης για μεταστέγαση των υπηρεσιών από το ''άθλιο'' κτίριο που φιλοξενούνται τώρα βρήκε ευήκοα ώτα.

Ο τότε Υπουργός Προ-Πο συμφώνησε και από τότε έτρεξαν οι εξελίξεις. Το οικόπεδο βρέθηκε και είναι μία έκταση 14,2στρεμμάτων στον κόμβο των Εξαμιλίων. Το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων συμφώνησε για την παραχώρηση με ευρεία πλειοψηφία. Τις χρήσεις γης και τους όρους δόμησης του οικοπέδου τις άλλαξε με ειδική διάταξη ο  υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς και πλέον μπήκε το νερό στ'αυλάκι. Απαραίτητη προϋπόθεση για την  δωρεάν παραχώρηση του οικοπέδου είναι να έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το νέο Αστυνομικό Μέγαρο μέσα σε 3 χρόνια!

 mifi

Δείτε δηλώσεις Νίκου Ταγαρά,Βασίλη Νανόπουλου,Μπάμπη Τετράδη και Χρήστου Βλαχοπάνου