Νίκος Μπάρτζης : Το άγνωστο παρασκήνιο στο συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν το πρόσωπο το οποίο αποκάλυψε μπροστά σε όλους τους παίκτες του Survivor All Star πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκαν στη ζούγκλα με κινητό και τσιγάρα.

Αλλά υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο το οποίο αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή “Πρωινό Μας”.

Ο πρώην παίκτης του All Star εμφανίστηκε στην εκπομπή και μίλησε για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ όπου αποκαλύφθηκαν πολλά πράγματα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε πώς ο παίκτης των Κόκκινων έλειπε σχεδόν σε όλο το συμβούλιο και μίλαγε με την παραγωγή. Κάποια στιγμή – επειδή ήταν πολλές ώρες το γύρισμα – βγήκε έξω και είδε τον Μπάρτζη σε πολύ περίεργη κατάσταση και τον ρώτησε τι έγινε, και αποκάλυψε τι έχει συμβεί με τον κινητό.

“Πάμε στο συμβούλιο και αρχίζει ένα θέατρο για εμένα. Ο Γιώργος Λιανός ξεκινά ρωτώντας άσχετα πράγματα ενώ εμείς βλέπαμε έναν άνθρωπο να τρέμει και γινόταν χαμός. Όταν τελείωσε ο Λιανός πήρε το λόγο για να κινητοποιήσω τον Νίκο να μιλήσει και να μας πει τι έγινε”, είπε ο πειρατής.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα είπε πως πλέον πιστεύει πως δεν έχουν μιλήσει με κινητό τα κορίτσια και πως δεν μας έχουν δείξει τι βρέθηκε για να πιστέψουμε τις αποδείξεις. Βέβαια, δε λέει πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι τρελός και πως στο σημείο που βρέθηκαν τα κορίτσια δεν πιάνει σήμα.

citynow.gr