Με Σοφία και Χαρά (η ραδιοφωνική εκπομπή στο Super fm 16-2-2024)
Mε Σοφία και Χαρά λοιπόν, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά επειδή είναι απρόβλεπτες, την προηγούμενη βδομάδα η εκπομπή μεταδόθηκε καθημερινά!

Ξεκίνησαν κόντρα στις προκαταλήψεις Τρίτη και 13 (Φλεβάρη), παγκόσμια ημέρα όμως του ραδιοφώνου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με καλεσμένο το δήμαρχο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος μίλησε για το Δημόπρακτο. 

 

Την Τετάρτη 14 -2- 2024, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) μίλησαν για τις εκλογές της ΠΕΔ, είπαν τα νέα όλων των δήμων της Κορινθίας, μίλησαν για την ανωνυμία στο διαδίκτυο, παρενέβη ο πρώην Πρόεδρος του Ασσου κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα του νερού.

 

 

Την Πέμπτη 15-2-204 καλεσμένος ήταν ο εκλεγμένος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος εκλέχθηκε στην ΠΕΔ, μίλησαν για όσα διαδραματίστηκαν στο δημ. συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων και τα τρία μεγάλα θέματα της ημερήσιας διάταξης, δημοτική αγορά, κτίριο Μικρασιατών, στρατόπεδο.

 

Είπαν μία ώρα, 11-12 το πρωί αλλά την Παρασκευή 16-2-2024, μας κράτησαν συντροφιά για δύο ώρες 11.00πμ-13.00 μμ.

 

Η Σοφία πρότεινε να κάνουν εκπομπή και την Τρίτη στις 20-2-2024, διότι τη Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων. Η Χαρά είπε όχι, αλλά με αυτά τα κορίτσια ποτέ δεν ξέρεις!

 

Ασυμβίβαστες, ανατρεπτικές, μάχιμες, με χιούμορ, λένε όλες τις ειδήσεις με μεγάλη δόση αλήθειας… και σε «όποιον αρέσουμε» όπως λένε οι ίδιες!

 

Ιδιαίτερα αγαπητή έγινε η εκπομπή τους, αφού τα μηνύματα που δέχονται καθημερινά είναι πάρα πολλά, με λόγια αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης στο πρόσωπό τους!

 

Ισως γιατί οι δυο τους «κούμπωσαν», η μία συμπληρώνει την άλλη με ένα δικό τους τρόπο, φαίνεται πως έχουν χημεία και αυτό περνά στους ακροατές τους! Δεν τις νοιάζει να τσαλακωθούν, δεν τις νοιάζει αν ενοχλούν, μιλάνε καθαρά και σταράτα, χωρίς περιστροφές. Αυτές είναι, η Σοφία και η Χαρά, η Χαρά και η Σοφία! Γελούν,όταν η μία πειράζει την άλλη, αυθόρμητα! ενώ πολλές φορές με σατιρικό τρόπο στηλιτεύουν όσα δεν τους αρέσουν!

 

 

Την Παρασκευή μίλησαν για το γάμο των ομοφυλόφιλων (ομόφυλων όπως ορίζεται στο νομοσχέδιο) και άλλα θέματα, ενώ καλεσμένοι ήταν ο αρχιτέκτονας κ. Κούτιας και ο κ. Βασίλης Νανόπουλος! Ακούστηκαν απόψεις για τη δημοτική αγορά, το κτίριο των Μικρασιατών και τις εκλογές της ΠΕΔ.

Αυτές είναι: Με Σοφία και Χαρά!

 

Ξανά μαζί σας τη Δευτέρα 19-2-2024 στον Super FM 104,1

 

mifi (Mιχάλης Φιλιάνδρας)

 

*Ακολουθεί η εκπομπή της Παρασκευής