Πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ η γιορτή του τένις, το ΟPEN FUN DAY
Την Δευτέρα 10 Ιουνιου 2024
  • Την Δευτέρα 10 Ιουνιου 2024 πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ η γιορτή του τένις το ΟPEN FUN DAY. 

Οι μικροί αθλητές του Ομίλου, οι φίλοι τους και οι γονείς τους πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα!!! 

Την μουσική στο Open Fun Day φέτος επιμελήθηκε ο φανταστικός Dj Σωτήρης Παπαγιαννάκης ο οποίος με τις μουσικές επιλογές του ανέβασε την διάθεση των παρευρισκόμενων και διασκέδασε  μικρούς και μεγάλους. 

Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχε  και η Animateur Καν Ειρήνη Κεφάλα η οποία επιμελήθηκε την διασκέδαση των μικρών αθλητών μας, παίζοντας και χορεύοντας μαζί τους επι σχεδόν δύο ώρες. 

Ενώ τα μεγαλύτερα παιδία του Ομίλου μαζί με τους προπονητές τους έπαιξαν τένις παρουσιάζοντας την εξαιρετική δουλεία που γίνεται στην ακαδημία, 

Μετά το πέρας της γιορτής ακολούθησε η απονομή μεταλλίων σ ολα τα παιδία και η κλήρωση των δώρων.

Οι εκπλήξεις ομως συνεχίστηκαν, καθώς μοιράστηκαν σ όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους μπλουζάκια με το σήμα του Ο.Α.Κ ενώ σ 'όλα τα παιδιά μοιράστηκαν ειδικά ζωγραφισμένα μπαλάκια  για τα οποία ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας Κον Τόγια Περίανδρο.

Σ αυτό το σημείο το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς αλλα και όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτη η εκδήλωση, ξεκινωντας  απο την Καν Κριεμπαρδη Μαρινα  Υπέυθυνη του καταστηματος Ευχης Εργον η οποια προσεφερε μια ομορφη μπαλονοκατασκευη,  τον Γεν.Γραμματέα του Ο.Α.Κ. Κον Καρσιωτη Μιχαλη (Mike Karsiotis Υπεύθυνος καταστήματος ΓΙΓΑΝΤΕΣ) ο οποιος επιμελήθηκε το Catering που ακολούθησε μετα το πέρας των απονομών,  τον Nikos Vasiliou για τις εξαιρετικές φωτογραφίες και τους προπονητές μας που η συνεισφορά τους στον Όμιλο για την επιτυχή έκβαση κάθε εκδήλωσης ειναι υπερπολύτιμη και πέρα απο τα προπονητικά όρια.

Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους γονείς που για άλλη μια χρονία εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ και τους τεχνικά καταρτισμένους προπονητές του, για την εκμάθηση του αγαπημένου τους αθλήματος.