Παναργειακός: Πόσο θα κοστίσει η Β’ Εθνική και πώς μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος
Η ιστορική ομάδα του Παναργειακού, μετά από 27 χρόνια, θα αγωνιστεί στη Super League 2 και χρειάζεται τη στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων της για να επιτύχει νέες, μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ο σύλλογος βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση και για να μπορέσει να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, πρέπει να καλύψει αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις.
Οικονομικές Ανάγκες και Στόχοι
Για να δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2, ο Παναργειακός πρέπει να συγκεντρώσει:
350.000 € για το μετοχικό κεφάλαιο
150.000 € ως εγγυητική για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα
Συνολικά, ο σύλλογος χρειάζεται άμεσα μισό εκατομμύριο ευρώ για να δηλώσει συμμετοχή. Επιπλέον, για να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα, χρειάζεται να καλύψει έξοδα για μεταγραφές, συμβόλαια, μετακινήσεις, προπονητικό τιμ κλπ, τα οποία μπορεί να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν το 1.200.000€.

Κάλεσμα σε Φιλάθλους και Υποστηρικτές
Όλοι αναγνωρίζουμε ότι η οικογένεια Τσιόδρα έχει στηρίξει έμπρακτα τον Παναργειακό. Το έκανε στο παρελθόν, στα ένδοξα χρόνια που η ομάδα μεσουρανούσε στη Β’ Εθνική, το κάνει και τώρα. Όμως, σε αντίθεση με μεγαλοπαράγοντες όπως ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης ή ο Μελισσανίδης, η οικογένεια Τσιόδρα δεν έχει την ίδια οικονομική δυνατότητα, ώστε να μπορεί να καλύπτει μόνη της όλα τα έξοδα της ομάδας.
Ακόμα και οι μεγαλοπαράγοντες που αναφέραμε, έχουν στο πλευρό τους μεγάλους χορηγούς, τηλεοπτικά δικαιώματα και 25 με 30.000 φιλάθλους που γεμίζουν την έδρα τους. Αυτό όμως δεν συμβαίνει, όπως όλοι καλά γνωρίζουμε σε μια επαρχιακή ομάδα που επιστρέφει μετά από 27 χρόνια στη δεύτερη κατηγορία και μέχρι πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στο τοπικό.
Έτσι, οι φίλαθλοι του Άργους καλούνται να δείξουν την αγάπη τους για το σύλλογο και να στηρίξουν την προσπάθεια, στην οποία φυσικά και θα είναι μπροστά η οικογένεια Τσιόδρα, όμως χρειάζεται συμπαραστάτες.
Εξάλλου, ο Παναργειακός δεν είναι η ομάδα του Τσιόδρα αλλά ολόκληρου του Άργους, με σχεδόν 100 χρόνια ιστορίας. Όμως για να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα ο κόσμος, οφείλει να βοηθήσει και αυτός!
Σε λίγες μέρες, θα ξεκινήσει η διάθεση των μετοχών του Παναργειακού, με την τιμή της κάθε μετοχής να είναι 10 ευρώ. Ο καθένας μπορεί να στηρίξει την ομάδα με το ποσό που μπορεί, από 10 έως 20 ευρώ, ακόμα και αν είναι από το υστέρημά του. Φυσικά αν κάποιος έχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα και θέλει, τότε μπορεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

argolidaplanet.com