Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Final Four του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης στο Ναύπλιο
κατά το διήμερο 22-23 Απριλίου.
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Final Four του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης αγοριών, που πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Ναύπλιο κατά το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Στο μεγάλο τελικό αγωνίστηκε η ομάδα του ΓΕΛ Βουλιαγμένης με την ΣΧ.ΟΜ των Χανίων, με νικήτρια την πρώτη, ενώ στο μικρό τελικό έπαιξαν η ΣΧ. ΟΜ της Κέρκυρας με την ΣΧ. ΟΜ. Αθηνών, με νικητές τους νησιώτες.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστήριξε ενεργά την διεξαγωγή της διοργάνωσης και συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Αθλητισμού και Διά βίου μάθησης Βασίλης Σιδέρης, ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Θεόδωρος Βλάχος, ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Αφρουδάκης,ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλης Πολύδωρος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων Θανάσης Πανουτσόπουλος και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Τέλος, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την διεξαγωγή του τουρνουά, την οποία και παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Αθλητισμού και Δια βίου Μάθησης Βασίλης Σιδέρης