AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Eντονο ενδιαφέρον Κούγια για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γνωστός νομικός και ποδοσφαιρικός παράγοντας λέξης Κούγιας, θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Γνωστό τοις πάσι ότι ο Αλέξης Κούγιας τη δεκαετία του 70, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας που φιλοξενήθηκε τότε στα σαλόνια της Β Εθνικής κατηγορίας.

Απέκτησε πολλούς και καλούς φίλους με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις έως σήμερα. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι συζήτησε με μέλη της παλιάς διοίκησης του Συλλόγου, συμπαίχτες του και εξέφρασε την επιθυμία του, να επιστρέψει ξανά στον ιστορικό Ολυμπιακό και να βρεθεί στο τιμόνι του, ενώ παράλληλα δήλωσε πολύ απογοητευμένος από την εμπλοκή του στον ΠΑΣ και συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Μάλιστα προσφάτως στην εκπομπή με «Με Σοφία και Χαρά» ο κ. Κούγιας, ερωτηθείς από τη Χαρά Βαραβερη για τον Ολυμπιακό, απάντησε μιλώντας με θέρμη για την παλιά του ομάδα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει, όταν η Χαρά , του είπε «ελάτε να πάρετε τον Ολυμπιακό τώρα που φύγατε από τον ΠΑΣ»

Μάλιστα σε κείνη την εκπομπή αποκάλυψε, ότι φίλοι του Λουτρακιώτες, μετά τα όσα διαδραμτίστηκαν στην Κόρινθο, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την επιστροφή του.

Ακούστε τι είπε στο 21.16 λεπτό

Χ@ρα

ΠΗΓΗ loutrakiblog.gr