Κοπή βασιλόπιτας ΕΠΣ Κορινθίας και Συνδέσμου Διαιτητών(ΦΩΤΟ)
Mε αρκετό κόσμο η αίθουσα ''Γιάννης Λαρσινός'' στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Κορινθίας και του Συνδέσμου Διαιτητών.

Η βραδιά ήταν πολύ συγκινητική λόγω της απώλειας του αείμνηστου Κώστα Φωτόπουλου(Ντεφαρία) και γι'αυτό με προτροπή του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Από τους πολιτικούς του νομού παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Σπύρος Ζαχαριάς και Αθηνά Κόρκα ενώ μήνυμα έστειλαν οι Μαριλένα Σούκουλη και Γιώργος Ψυχογιός που δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Η απουσία των πολιτικών δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι ''λάμπουν δια της απουσίας τους'' ενώ τόνισε ότι το ''το ποδόσφαιρο δεν ξεχνάει''.

Ζήτησε για ακόμα μία φορά η πολιτεία να στηρίξει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κυρίως την υπόθεση με το ενωσιακό γήπεδο, μια υποδομή που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας Χρήστος Βλαχοπάνος έκανε τα παράπονά του για την μη παρουσία των παραγόντων στις εκδηλώσεις των διαιτητών ενώ έβγαλε και μια μεγάλη καλή είδηση.

Η σχολή διαιτησίας έκανε ρεκόρ με τις εγγραφές και 35 νέοι διαιτητές θα πλαισιώσουν τον σύνδεσμο καλύπτοντας τα κενά που υπάρχουν!

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Τζένη Σουκαρά και βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Διονύσης Μήτρου και Στυλιανός Δόξας,οι παράγοντες Κωσταντίνος Σαραμαντής(Τενεάτης Αθικίων) και Βλάσης Κουρής(Αστέρας Δερβενίου) και οι παλαίμαχοι διαιτητές Γιάννης Νίτερος , Ιωάννης Μπετσόγλου και Γιώργος Δασκαλόπουλος.

Τους δυο τελευταίους βράβευσαν οι Δημήτρης Γκρούτσης και Παναγιώτης Αργύρης οι οποίοι και έκαναν αίσθηση με τις ομιλίες τους.

Οι ομάδες που πήραν βραβείο για το αθλητικό ήθος καθώς όλη την περασμένη σεζόν δεν είχαν ούτε μία αποβολή ήταν ο ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου και η Δάφνη Πουλίτσας.

Το κέτερινγκ ήταν μια ευγενική προσφορά του Korinthian Palace.

Καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές ,διαιτητές ,ποδοσφαιρικούς παράγοντες και τους φιλάθλους του νομού!

 mifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)