Drift2023, 7ος γύρος: Φινάλε με ρεκόρ συμμετοχών στο Λουτράκι
Το Λουτράκι για μία ακόμη φορά έγινε το επίκεντρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χώρας μας καθώς οι 74 συμμετοχές που συγκέντρωσε ο 7ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, αποτελούν νέο φετινό ρεκόρ.

Η αφρόκρεμα του ελληνικού Drift θα ήταν στις 11 και 12 Νοεμβρίου στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Οι εκατοντάδες θεατές που έδωσαν το παρών στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του νομού Κορινθίας απόλαυσαν μία μοναδική παράσταση πλαγιολισθήσεων στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή που ετοίμασε η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με την ομάδα Drift Dynasty.

 

Φυσικά θα πρέπει να αναφερθούμε δημόσια και να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ο οποίος για ακόμη μία φορά δείχνει πως αγαπά το άθλημα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και πως ποντάρει πολλά στον αθλητικό τουρισμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο οι 74 συμμετοχές όλων των κατηγοριών (Drift 1, Drift 2, Drift 3) έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις καθώς τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση της νίκης.