Ο ΠΑΣ Κόρινθος καταγγέλλει τον διαιτητή με τον Παναργειακό
Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Κόρινθος καταγγέλλει τον διαιτητή με τον Παναργειακό από τον οποίο η ομάδα της Κορίνθου ηττήθηκε. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στον διαιτητή Πουλόπουλο “με μπόι 1,55“, στον “πραγματικό πρόεδρο της Ρόδου”, τον “150 κιλά παχύδερμο Διακοφώτη” και στον “κλόουν της προπονητικής“, κόουτς του Παναργειακού Βαζάκα.

Την οργή της Κορίνθου προκάλεσε η προκλητική διαιτησία του Πουλόπουλου, ο οποίος έδειξε τρεις κόκκινες και οκτώ κίτρινες κάρτες, καθώς και ένα πέναλτι εφεύρεση, το οποίο και έκρινε το αποτέλεσμα!

Στην ανακοίνωσή της η Κόρινθος αναφέρει ακόμα πως ο πρόεδρός της Αλέξης Κούγιας θα πάει στον εισαγγελέα που ασχολείται με τα στημένα στο ποδόσφαιρο να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, ενώ καταλήγει λέγοντας πως “για οτιδήποτε γίνει πλέον στο γήπεδο μας δεν φέρουμε καμία ευθύνη“.

Μετά το τέλος του έγιναν επεισόδια με τον Αλέξη Κούγια να ζητά να κρατηθεί ο Διακοφώτης, επειδή τον χτύπησε:

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος

Ο ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να συγχαρεί την ΕΠΟ και τον υπεύθυνο του πρωταθλήματος Άγγελο Δανιήλ, για την άψογη διοργάνωση!

Σήμερα στο γήπεδο του Παναργειακού, το αγαπητό παιδί του Σπάθα, ο διαιτητής Πουλόπουλος ‘με ύψος 1.55’… επί 95 λεπτά κατακρεούργησε την ομάδα μας, σφυρίζοντας ανύπαρκτα/ανάποδα φάουλ, δίνοντας αλλεπάλληλες κίτρινες κάρτες στους παίχτες μας, με μόνο μία κάρτα στον Παναργειακό, σε μια άγρια, μέχρι απανθρωπιάς, φάση, σε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα!

Οι παίχτες του Παναργειακού σε ένα βρώμικο παιχνίδι, σακάτεψαν στην κυριολεξία τους ποδοσφαιριστές μας, υπό τα χειροκροτήματα του “κλόουν” της προπονητικής Βαζάκα!

Απολογισμός:

3 κόκκινες χωρίς αιτία

3 (τρίτες) κίτρινες χωρίς κανένα παράπτωμα, με αποτέλεσμα 6 ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν να αγωνιστούν την ερχόμενη εβδομάδα!

Ο αρχηγός της ομάδας μας Λ.Αργυρόπουλος, πήρε κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε για τρία ανύπαρκτα φάουλ!

Ο Ν.Αναστασόπουλος για τον ίδιο λόγο!

Ο Συρεγγέλας από τον πάγκο επειδή αντέδρασε από αγανάκτηση για τις βρώμικες αποφάσεις του διαιτητή!

3 κίτρινες σε Χαλάτση, Καλούση και μία σε παίχτη του πάγκου!

Στο γήπεδο, φιλοξενούμενος του προέδρου του Παναργειακού Τσιόρδα, βρισκόταν ο “150 κιλά” παχύδερμος Διακοφώτης, ο πραγματικός πρόεδρος της Ρόδου!

Αύριο το πρωί ο πρόεδρός μας, κ. Αλέξης Κούγιας θα επισκεφτεί τον εισαγγελέα κ.Γεώργιο Οικονόμου, που διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση των στημένων αγώνων και θα τον ενημερώσει πλήρως για όσα γίνονται!

Ότι και να κάνετε ο ΠΑΣ Κόρινθος θα πάρει το πρωτάθλημα!

Για οτιδήποτε γίνει πλέον στο γήπεδο μας δεν φέρουμε καμία ευθύνη!!!