Σήμερα κλείνουν οι εγγραφές του 6ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου στη Λίμνη Στυμφαλία
Ως ελάχιστο κόστος εγγραφής ορίζεται το ποσό των €5
 • Τελευταίες ημέρες εγγραφών για το StymphaliaLakeRun 2023, που διοργανώνεται από το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), τονΑθλητικό Σύλλογο Νεμέας, τον αθλητικό σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς», σε συνεργασία με τηνΈνωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣΠελοποννήσου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00), στη Λίμνη Στυμφαλία.

Οι εγγραφές στις αγωνιστικές διαδρομές στο site του αγώνα (www.stympalialakerun.gr) κλείνουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ως ελάχιστο κόστος εγγραφής ορίζεται το ποσό των €5, το οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν σε έναν από τους φορείς αρωγής παιδιών που προτείνονται στη φόρμα εγγραφής, ή σε φορέα της επιλογής τους.

Επιπλέον, την ημέρα του Αγώνα, οι μικροί φίλοι του αθλητισμού, ηλικίας 4 έως 12ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μη αγωνιστική διαδρομή «ΙΟΛΑΟΣ», συνολικής απόστασης 1χλμ. 

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων, έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 (το έντυπο θα είναι διαθέσιμο στη Γραμματεία του Αγώνα, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και ηλεκτρονικάστο www.stymphalialakerun.gr).

Οι δρομείς μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς τους από διαφορετικά σημεία:

 • Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου(17:00-19:00)
  Αθήνα, Πωλητήριο Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (Στοά Σπυρομήλιου).
 • Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου (16:00-19:00)
  Κόρινθο, MareWest (Παλαιά Εθνική ΟδόΚορίνθου-Πατρών).
 • Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου(17:00-19:00)
  Κιάτο, Δημοτική βιβλιοθήκη Κιάτου (Λιμάνι Κιάτου, δίπλα στο Δημαρχείο).
 • Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου(10:00-18:00) &(7:30-8:30)
  Στυμφαλία, Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.
 • Την Κυριακή 24/9,λόγω σταδιακής διακοπής της κυκλοφορίας για τη διεξαγωγή του αγώνα, η πρόσβαση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας μετά τις 8:30 θα γίνεται με παρακάμψεις και βάσει οδηγιών της Αστυνομίας, από το χωριό Καλλιάνοι και μέχρι το χωριό Καρτέρι (12χλμ.). 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα (αναμενόμενη ώρα 12:30).

Την ημέρα του αγώνα θαυπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μετάβασης όσων το επιθυμούν από τον προαστιακό σταθμό του Κιάτου Κορινθίας(πάρκινγκ του σταθμού), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας με επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η ακριβής ώρα αναχώρησης και επιστροφής θα ανακοινωθεί από το siteτου αγώνα. Κρατήσεις θέσεων δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ως έκτακτη Δημοτική Συγκοινωνία.

Σημειώνεται, τέλος, πως στις 24 Σεπτεμβρίου η είσοδος στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στην ιστοσελίδα www.stymphalialakerun.gr. ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο,στο τηλέφωνο 27470 22296.