Να απαντήσει στους Κορίνθιους ο κ. Πτωχός, όχι σε μας για τον ΕΠΙΟΡΚΟ
Στην Κόρινθο αύριο καλωσορίζουμε τον πρωτοεμφανιζόμενο υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Πτωχό, ο οποίος εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο.

Μεταξύ άλλων του δίνεται η ευκαιρία, να αναπτύξει το σχέδιό του για την Κορινθία, το οποίο αγνοούμε, μόλις 10 μέρες πριν τις εκλογές και να απαντήσει ευθέως στο σοβαρότατο θέμα που έχει αναδείξει το loutrakiblog και το Korinthia24, αλλά και μεγάλα αθηναϊκά sites και εφημερίδες, αναφορικά με τις παράνομες συνταγογραφήσεις και την υποψηφιότητα του κ. Τάσου Γκιολή.

 

Αν και έχουμε θέσει ερωτήματα δημόσια, αν και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, χωρίς ανταπόκριση, σας λέμε μην απαντήσετε σε μας! Σας καλούμε όμως να απαντήσετε αύριο στα εγκαίνιά σας, από το βήμα στο εκλογικό σας κέντρο, δημόσια στον Κορίνθιο συμπολίτη μας που έστειλε στην ιστοσελίδα μας ερώτημα και απευθύνεται προσωπικά σε σας!

 

Ακολουθεί το μήνυμα!

«Παρακαλώ να ρωτήσετε εν όψει της παρουσίας του κ. Πτωχού στην Κόρινθο, αν ο ίδιος ως συγγενής, γιος, σύζυγος, πατέρας, καρκινοπαθούς, που αναζητά σκεύασμα-φάρμακο, με σκοπό να χορηγηθεί στον πατέρα, στη μάνα, στο παιδί του, στο δικό του άνθρωπο, για να ζήσει λίγα λεπτά-ημέρες παραπάνω, πως θα ένιωθε να  βρίσκει στο διάβα του τον κάθε ΕΠΙΟΡΚΟ ΓΙΑΤΡΟ, ο οποίος έγραφε ψεύτικες συνταγές σε γηραιούς (που δεν ηξεραν τίποτα γι’ αυτό) ή πεθαμένους συμπολίτες μας , προκειμένου να εισπράττει τα χρήματα από τις εκτελεσμένες συνταγές από το φαρμακείο της γυναίκας του.  Ρωτήστε τον λοιπόν τι θα έκανε. Θα τον έκανε υποψήφιό του; Θα τον κατήγγειλε στην αστυνομία; θα τον ψήφιζε ή θα του δάγκωνε το λαρύγγι από αγανάκτηση;;;;;;»

 

Αξιότιμε κ. Πτωχέ, 

Σας ψάχνουμε μέρες προκειμένου να απαντήσετε ανοιχτά αν είναι σε γνώση σας οι καταδικαστικές αποφάσεις …

O κύριος Γκιολής, κρύβεται πίσω  από μισόλογα ότι υπάρχει δήθεν απαλλακτικό βούλευμα ενώ από το ρεπορτάζ, γνωρίζουμε ότι ουδέποτε  προσέφυγε  στον Αρειο Πάγο. Τον προκαλούμε να απαντήσει δημόσια και να το προσκομίσει. Τότε εμείς δημόσια θα γράψουμε ότι σφάλαμε!

 

Αν δεν το κάνει η απαξία του επίορκου γιατρού θα τον καταδιώκει για πάντα!

Η δημοσιογραφική ομάδα