«Πάμπτωχη» η συγκέντρωση του Πτωχού στην Κόρινθο (φωτο)
Απογοητευτική ήταν η εικόνα, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Περιφερειάρχη της ΝΔ Δημήτρη Πτωχού.

Παρόντες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς, οι βουλευτές Μαριλένα Σούκουλη, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, καθώς επίσης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός και στελέχη των τοπικών οργανώσεων του κόμματος.

 

Γενικολογίες, χωρίς συγκεκριμμένες προτάσεις, πρόγραμμα και σχέδιο υλοποίησης

 

 

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Πτωχός τόνισε ότι «στις 8 Οκτωβρίου θα αποφασίσουμε τον τρόπο που οι εθνικές επιτυχίες και τα συλλογικά κέρδη θα διανεμηθούν τοπικά

Θα ασχοληθούμε με όλα τα μεγάλα σημαντικά θέματα της Κορινθίας που μπορούν να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία. Έργα όπως ενδεικτικά αναφέρω, το φράγμα του Ασωπού. Τα αρδευτικά δίκτυα και τη γενικότερη διαχείριση των υδάτων, ένα πρόβλημα που ακούω σε κάθε περιοχή, σε κάθε δήμο, σε κάθε πόλη που έχω επισκεφτεί.

Το παραλιακό μέτωπο στο Κιάτο, στο Ξυλόκαστρο και στο Λουτράκι. Τις περιοχές του φυσικού μας πλούτου όπως οι περιοχές της Στυμφαλίας, Ζήρεια και πολλές χαρές άλλες. Τα πολιτιστικά μας μνημεία, τα αρχαία και σύγχρονα μνημεία. Και φυσικά τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας που δραστηριοποιούνται στην Κορινθία»

 

 

Ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι θέλουμε Περιφερειάρχη να διαχειριστεί τα χρήματα εναρμονισμένος με την Κυβέρνηση. Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν από αυτή τη δήλωση ερμηνεύοντάς την διαφορετικά. «Θέλουμε δικό μας περιφερειάρχη να μοιρασει τα χρηματα όπου και όπως θέλουμε» Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο σατιρίζοντας τις δηλώσεις αυτές.

 

Ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του τόνισε ότι «θα προχωρήσουμε μπροστά για ένα λόγο: γιατί την αγαπάμε και την πονάμε την Πελοπόννησο». Το ερώτημα που τίθεται όμως, είναι: Ο κύριος Νίκας (είχε τη στήριξη του Σαμαρά το 2019) την πήγε πίσω; Είναι ο λόγος που πολλοί θεωρού το Motto δηλαδή επικοινωνιακά  λάθος!